Honlapkészítés
Keszthely
Pécs

Miért webalkalmazás?

 

Az internet fejlődése mára túlmutat az egyszerű levelezés, és informális weboldalak lehetőségén. Napjainkban a vásárlások egyre jelentősebb részét, banki ügyeink intézését, és még számos dolgunkat kényelmesen intézhetjük a világháló segítségével. A webalkalmazások képesek vállalatok irányítását, ellenőrzését a másodpercek töredéke alatt, bár merre is legyenek a földrajzi pozíciójuk.

 

A weboldal egyszerűségével tájékozódhatunk vállalti ügyeinkről, raktárkészletünk állapotáról, adott időszak eredményeiről, vevő és beszállítói készletmozgásokról. Vállalatirányítási rendszereink képesek akár mobil eszközön is a lekérdezett információk megjelenítésére.

 

Az egyszerű informális honlapkészítés, és az internet alapú vállalatirányítási rendszerek szerkesztésével hatékonyan javítható a vállalkozások működése. A webalkalmazásaink képesek számítások elvégzésére adatbázisban történő tárolásra, komplett eredmények, statisztikák készítésére. Legyen az néhány fős, vagy az ország határain túl is működő több telephellyel rendelkező vállalkozás, internet alapú alkalmazásainkkal időt és költséget spórolhat a weboldalak használata adta kényelem egyszerűségével.

 

Kérjük keressen bennünket, konzultáljunk együtt, és adjunk lendületet cégének!

WEBALKALMAZÁS

T. L. C. S. (Thermal Load Calculation System)

Internet alapú hőterhelés kiszámító rendszer

A T. L. C. S. rendszer olyan vállalkozások részére készült, melyek munkájuk során gyakran alkalmaznak hőterhelés számításokat. Klímatechnikai hűtési és fűtési rendszerek kiépítésével, árusításával, kivitelezésével foglalkoznak. A Webplatform KFT hőterhelés kiszámító szoftver fejlesztését a hőterhelés energetikai számításának szakterületi modelljének tanulmányozása előzte meg: Számos elismert szaktekintély tanácsaival, energetikai publikációk tanulmányozásával, a vonatkozó Európai ISO szabvány irányelveinek figyelembevételével készült a tervezés. A szoftver internet alapú alkalmazásként ASP.NET technológiával adatbázis alapokra épült. Az alap szoftver képes az adott légtér több mint 50 paraméterének megadásával kiszámítani a hőterhelést. Az alkalmazáshoz kapcsolható regisztrációs jogosultsági szinteket kezelő modul, készletnyilvántartó, partner, beszállító kezelő modul. A teljes alkalmazás a hőterhelés kiszámítását követően megrendeléseket, online árubefoglalásokat kezelni, készletnyilvántartásból beszállítói megrendeléseket automatizáltan generálni.

WEBALKALMAZÁS

W P E M S (Web Platform Enterprise Management System)

Internet alapú vállalatirányítási rendszer

A W P E M S vállalat irányítási rendszer elsősorban olyan vállalatok részére készült melyek földrajzilag elkülönülő telephelyekkel rendelkeznek, partnereik szintén országon belül vagy akár a világ bár mely részén lehetnek. A vállalat irányítási rendszert a Webplatform KFT modul rendszer szerűen fejlesztette internetes alkalmazásként Microsoft ASP.NET technológiával, adatbázis alapokon. A tervezésnél kiemelkedő szempont volt, a különböző méretű, és profillal rendelkező cégek részére történő rugalmasság, flexibilitás, aktualizálhatóság. Az alap rendszer felhasználói jogosultságot, raktár készletnyilvántartást tartalmaz. A teljes alkalmazás a gyártáskoordináló, beszállító anyagmozgást automatizáló, partner megrendelést kezelő, humán erőforrást koordináló, online információs modult tartalmaz. A rendszer képes űrlapok rögzítéséhez, automatikus kedvezményrendszer, árkalkuláció beállítására, a készletnyilvántartásból beszállítói megrendeléseket automatizáltan generálni. Már néhány telephely és partner esetén is költséghatékonyan képes irányítani a vállalkozás működését. Készült egy mobil eszközön működő információs változat, mely platform függetlenül elérhető a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók részére.

WEBALKALMAZÁS

S. S. W. P. (Shoping System Web Platforms)

Web platform vásárlási rendszer

Az S. S. W. P. Web platform vásárlási rendszer, kisebb költségvetésű internet alapú eladási rendszer. Fejlesztése PHP technológiával MySQL adatbázis platformon készült. A tervezésnél kiemelkedő figyelmet fordítottunk az átlátható, könnyen kezelhető, de minden részletében kidolgozott, letisztult szoftver megalkotására. Az alap alkalmazás jogosultsági szinteket kezel, regisztrációs felületet, vásárlási modult, árú feltöltési modult, információs modult kezel. Kiegészíthető online fizetési modullal is. Interneten árusítani kívánó vállalkozásoknak fejlesztettük, mely egyszerű és könnyen kezelhető megoldások sorát kínálja.

WEBALKALMAZÁS

O. O. S. (Online Order System)

Online megrendelő rendszer

Az O. O. S. Online megrendelő rendszer Fejlesztése PHP technológiával készült. Kisebb vállalkozások, gyártócégek, manufaktúrák részére kínál költséghatékony megoldást, akik kevesebb de állandóbb termékkörrel rendelkeznek. A rendszer előnye, hogy minimális informatikai ismeretet igényel a megrendelő részéről. A termékek feltöltését, a termékekről készült képeket, a teljes rendszert a Webplatform KFT készíti, melyet egy informális weboldallal együtt kínálunk. A termékek utáni érdeklődést (rendelési szándékot) a vásárlók egy egyszerű űrlap kitöltésével a rendszer online E-mail formában továbbítja a vállalkozó elektronikus postafiókjába. A rendszer előnye a kedvező ár érték arány, rendkívül egyszerű kezelhetősége.

Miért a Webplatform?

  1. Létező webfejlesztő cég vagyunk, telephellyel, elérhetőséggel.
  2. Rendelkezünk a magas szintű fejlesztéshez elengedhetetlen technikai és humán erőforrásokkal.
  3. A szoftver fejlesztésen felül, a marketing, és a vállalatirányításban szerzett több mint két évtizedes tapasztalatainkkal, tanácsadással mindig a legjobb megoldásokat javasoljuk.
  4. Megrendelőink igényeinek megfelelő szerződést kötünk, és teljesítjük az vállaltakat,
  5. Komplett megoldást kínálunk a Domain regisztrációtól a Hosting kiválasztásától, a képi és videó dokumentum készítéstől, a teljes webalkalmazás fejlesztésig.
  6.  Egyszerűen használható, letisztult, felhasználóbarát alkalmazásokat fejlesztünk.
  7. Világ színvonalú hardver és szoftver eszközökkel dolgozunk.
  8. Szoftvereinkért felelősséget és garanciát vállalunk!