Honlapkészítés
Keszthely
Pécs

Tisztelt Látogató!

A Webplatform KFT teljesen Magyar vállalkozásként jött létre Magyar tulajdonosokkal. A 1991-ben alakult Multiker Bt. 2004-től internetes informális HTML oldalak készítésével foglalkozott. 2010-ben megalakult, kiemelve az informatikai profilt a Bt.-ből a Webplatform KFT, mely felhasználta a megszerzett tapasztalatokat, és a statikus HTML fejlesztés mellett, dinamikus weboldalakat is fejleszt. 2011-töl a Microsoft Website Spark rendszeréhez kapcsolódott, így a legfejlettebb fejlesztőeszközök álltak a rendelkezésünkre. A rendszeres képzés és kiváló eszközök felhasználásával elkészült a T. L. C. S. (Thermal Load Calculation System) Internet alapú hőterhelés kiszámító rendszer még 2011-ben. A rendszert a mai napig klímatechnikai és energetikai cégek használják. 2011. második felében elkezdődött W P E M S vállalat irányítási rendszer tervezése, fejlesztése 2012-ben a kiegészítő modulokkal együtt elkészült. 2012-2013 -ban a S. S. W. P. Web platform vásárlási rendszer, és a O. O. S. Online megrendelő rendszer fejlesztése is elkészült. 2013-ban tervezett fejlesztéseink között szerepel online aukciós portál, árukat kereső portál, társkereső portál. Természetesen a már kész szoftvereink új megrendelői részére történő aktualizálás is folyamatos.

Miért a Webplatform?

  1. Létező webfejlesztő cég vagyunk, telephellyel, elérhetőséggel.
  2. Rendelkezünk a magas szintű fejlesztéshez elengedhetetlen technikai és humán erőforrásokkal.
  3. A szoftver fejlesztésen felül, a marketing, és a vállalatirányításban szerzett több mint két évtizedes tapasztalatainkkal, tanácsadással mindig a legjobb megoldásokat javasoljuk.
  4. Megrendelőink igényeinek megfelelő szerződést kötünk, és teljesítjük az vállaltakat,
  5. Komplett megoldást kínálunk a Domain regisztrációtól a Hosting kiválasztásától, a képi és videó dokumentum készítéstől, a teljes webalkalmazás fejlesztésig.
  6.  Egyszerűen használható, letisztult, felhasználóbarát alkalmazásokat fejlesztünk.
  7. Világ színvonalú hardver és szoftver eszközökkel dolgozunk.
  8. Szoftvereinkért felelősséget és garanciát vállalunk!